About us

Chúng tôi không chỉ xây dựng hệ sinh thái tài chính đa dạng mà còn mang đến những trải nghiệm thoải mái và tiện lợi nhất cho khách hàng của mình.

Bringing stock investment opportunities to everyone

Vietnamese people are paying more attention to financial investment, and securities is one of the most popular products to choose. However, this market is subject to many strict regulations, complicated procedures, and large capital requirements.

Understanding the needs of the community, we developed the LiveTrade application to help investors overcome the inherent barriers of this market. All transactions will be 100% online with surprisingly simple operation, thus saving time and making it easy even for beginners. Now with your phone in hand, you can become a true investor, no matter who you are.

Changing investment habits

LiveTrade Ltd. is a FinTech company founded in 2019 in the United States. We provide investors and businesses with breakthrough financial solutions using modern technology, including the LiveTrade stock investment application.
More information

In Vietnam, LiveTrade Co., Ltd. is the direct operator and developer of the application, aiming to simplify user experience by clarifying the traditional process and supporting small cap investment. The application is expected to bring a new investment portfolio with good and stable profit margins, becoming the best financial product for all Vietnamese users.

LiveTrade là công ty FinTech được thành lập vào năm 2019. Chúng tôi mang mục tiêu trở thành giao điểm kết nối thị trường tài chính thế giới.

Sự nhanh nhạy của những người sáng tập kết hợp cùng ban cố vấn đầy kinh nghiệm trong ngành đã tạo nên đội ngũ LiveTrade hoàn hảo. Chúng tôi kỳ vọng sẽ giúp đông đảo người dùng phổ thông nhanh chóng tiếp cận các giải pháp tài chính, tư vấn và đầu tư đột phá thông qua kết hợp ứng dụng công nghệ Blockchain vào thị trường kinh doanh truyền thống.

về chúng tôi LiveTrade App sứ mệnh

Mission

Providing breakthrough financial solutions, applying modern and transparent technology with low fees

về chúng tôi LiveTrade App tầm nhìn

Vision

Building a comprehensive ecosystem connecting investors and businesses around the world

Core values

Continuous improvement

Transparent operation

User protection

Optimized experience

Continuous improvement

Transparent operation

Optimized experience

User protection

Our strengths

Trend catching

Impressive user experience

Top partner network

Experienced team

Trend catching

Impressive user experience

Top partner network

Experienced team

LiveTrade là một trong những đơn vị tiên phong ứng dụng công nghệ blockchain vào thị trường chứng khoán tại Việt Nam. Chúng tôi đón đầu xu hướng và đưa ra những giải pháp thiết thực nhất.

Chúng tôi mang đến trải nghiệm đầu tư đơn giản và dễ dàng cho tất cả mọi người, kể cả những người có kiến thức hạn chế về tài chính và chứng khoán.

Chúng tôi hợp tác với các đơn vị hàng đầu trong từng lĩnh vực như các ngân hàng thương mại, công ty công nghệ và chứng khoán uy tín nhất tại Việt Nam để cung cấp sản phẩm tối ưu cho người dùng.

Và trên hết, chúng tôi sở hữu đội ngũ giàu kinh nghiệm và nhạy bén với từng sự thay đổi của thị trường cũng như xu hướng phát triển của thế giới. Chúng tôi mang hoài bão và phấn đấu hết mình để trở thành người dẫn đầu, hoàn thành sứ mệnh của LiveTrade.

Our team

Đối tác của chúng tôi

VNDirect là đối tác của LiveTrade App
EN
Scroll to Top